Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Όρισε τιμή πώλησης για Origi η Liverpool

Όρισε τιμή πώλησης για Origi η Liverpool

Ο Divock Origi είναι ένας παίκτης, ο οποίος βρισκόταν όλο το καλοκαίρι στη λίστα παραχώρησης της Liverpool χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει μεταγραφή για κάποιο σύλλογο.

Ο παίκτης παρέμεινε στο Anfield και είχε δηλώσεις πως θέλει να παλέψει για τη θέση. Αυτό δεν φαίνεται να είναι εφικτό και η αποχώρηση κατά τη χειμερινή μεταγραφική περιόδο φαντάζει μονόδρομος για τον Βέλγο.

Η Liverpool μάλιστα έκανε γνωστό το ποσό, με το οποίο τον παραχωρεί. Αυτό ανέρχεται στα £20 εκατομμύρια. Οι Reds έχουν ρίξει δηλαδή τις απαιτήσεις τους σε σχέση με το καλοκαίρι, όταν και ζητούσαν περίπου 30 εκατομμύρια.

Θεωρείται πιθανό να επιστρέψει η Wolves και να κάνει μια ακόμη προσπάθεια για την απόκτησή του. Η ομάδα του Nuno Espirito Santo είχε καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Βέλγου επιθετικού. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όμως δεν ήταν θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής στο Molineux.

Υπάρχει επίσης μια φημολογία για ενδιαφέρον της Everton για τον 23χρονο φορ των Reds. Όντως οι Μπλε ενδιαφέρονται για την απόκτηση ενός επιθετικού, όμως δεν είναι σίγουρο αν ενδιαφέρονται συγκεκριμένα για τον Divock Origi. Δεν θεωρείται καθόλου εύκολο να επιτευχθεί ένα deal ανάμεσα στη Liverpool και την Everton.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020.

Όρισε τιμή για Origi η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com